Welkom op de nieuwe website van Autonomen Brabant!

Welkom op de nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van Autonomen Brabant! Kijk rustig eens rond, veel dingen zullen vertrouwd zijn voor vaste bezoekers. Oude berichten zijn meeverhuisd en worden gaandeweg ook op deze nieuwe plek zichtbaar. De indeling van pagina’s is een klein beetje anders maar dat wijst zich ook wel. Ben je voor het eerst digitaal op bezoek bij Autonomen Brabant? Handig, dan hoef je helemaal niet om te schakelen.

Twee dingen zijn echt anders dan op de vorige site. De site kan nu zowel in Engelstalige als Nederlandstalige editie worden bekeken. Rechtsboven zie je de betreffende taalswitch-optie. En de links – in ieder geval in de linkrubriek, maar in ieder geval ook in recente en komende artikelen – openen van nu af aan in een nieuw tabblad, zodat dezewebsite open blijft als je van hier uit een andere website bezoekt.

Laat ons gerust weten wat je vindt! En vragen staat ook vrij. Ook dat kan op een ander adres dan voorheen want ook ons mailadres is veranderd. Van nu af aan zijn we bereikbaar via autonomenbrabant@riseup.net

This entry was posted in Aankondigingen, Nieuws. Bookmark the permalink.