Naar de Klimaatstaking op 27 september!

Binnenkort, en wel op vrijdag 27 september: de wereldwijde Klimaatstaking! Na de indrukwekkende scholierenstakingen van eerder dit jaar, na blokkade-acties van Extinction Rebellin en van Ende Gelände, is het nu de beurt aan iedereen. Dus:

Ga staken voor het klimaat op 27 september! Doe mee met de demonstratie die op die dag zal plaatsvinden.

Tijd: vrijdag 27 september, 13.00-16.30 uur.
Plaats: vanaf de Koekamp in Den Haag.
De oproep: https://www.facebook.com/events/494662804697554/

Er komt een Blok voor Klimaatrechtvaardigheid en Systeemverandering. Daarmee wordt kracht bij gezet aan een hoognodige radicale inzet. “Omdat de klimaatcrisis slechts één symptoom is van een onhoudbaar politiek en economisch systeem. Een onderdrukkend systeem dat mensen tegen elkaar opzet en niet in staat is om klimaatverandering op een rechtvaardige manier tegen te gaan. Een systeem dat gebaseerd is op koloniale structuren van uitbuiting, geweld en vernietiging, dat al talloze levens eiste en nog zal eisen.”

De complete oproep voor dat blok: https://www.facebook.com/events/2354556014809263/ Daar zulen we ons bij voegen, met eigen anarchistische inbreng. Daarover binnenkort hopelijk meer, onder meer via onze website.

Als je met ons mee wilt vanuit Tilburg of omstreken: gezellig! Neem gerust contact met ons op via mail of sociale media. Zie onze contactpagina.

Tot ziens op 27 september!

This entry was posted in Aankondigingen and tagged , . Bookmark the permalink.